Soffa från Designers Guild

Soffor kan ofta vara så fula. Men ibland är de bara så fina! Den här soffan och stolen från Designers Guild önskar jag att jag hade (så klart tillsammans med en fin tapet därifrån med).
Lägg märke till de turkosa knapparna på soffan...

Zebran!

Det bara är något speciellt med zebror...:)
the Coveteur

Var sak på sin plats

Det här med att ställa upp saker och ting på olika sätt. När jag städar ägnar jag största delen av att bestämma hur saker ska stå. Vilka saker man vill ha framme. Det blir så personligt. Hittade ännu lite inspiration..

Bilder från Sköna hem.

Några favoriter från Anthropologie...


Anthropologie

Min drömsommar...

Lite bilder från Lexingtons vårkollektion. Alltid lika inspirerande bilder. Som vanligt drömmer jag alltid lika mycket om amerikanska östkusten. Dagarna börjar med frukost på verandan i form av rostat bröd och marmelad och fortsätter med bad i havet och springturer på stranden. Avslutas sedan med grillparty på kvällen...
Lexington

Leibowitz och McLachlan

Den här designduon Leibowitz and McLachlan skapar interiörer med en mix av franskt, afrikanskt och amerikansk Hamptons-stil. Exakt, ungefär så här skulle jag vilja bo! Tog bilderna från scrapbook-melissah. Bloggen som drivs av en australiensisk inredare. Helt underbar blogg för övrigt!!

Lite mer från mig...

Här är lite mer närbilder från min lägenhet:
Jag var tvungen att ta bort köksluckorna så allt porslin skulle synas. Pennburken är en olivburk...

the Coveteur

Den här sidan var ny för mig.  Här kan man få mycket nya idéer! Det lilla citatet högst upp på sidan beskriver den bäst:
"It's more interesting to have just a picture of a small detail - then you can dream all the rest around it. Because when you see the whole thing, what is there to imagine?" -Dries Van Noten
Bilder från thecoveteur.com

Lite inspiration...


Bilder från Alvhem Mäkleri och interiör.

Tre detaljer...

Om jag fick inreda ett rum just nu och välja tre olika detaljer skulle de här delarna finnas med:

Tapeterna Concerntina wallpaper är från Anthropologie.
Betångpall av Pernilla Köhlberg på Beckmans. Stolen är gamla klassikern Bibendum av Eileen Gray.

Mitt rum

Nu när jag har fått en matta och gardiner börjar det kännas allt mer hemtrevligt hemma hos mig. (Hittar inte laddaren till kameran så de är tagna med iPhonen...)

Soffbordet är ett 50-tals-bord som jag har målat vitt. Över ligger det en glasskiva så jag kan ändra mönster på bordet. Nu är det rutor. Förut hade jag bokmärken under.

Romantiskt och strikt

En sådan här hall skulle jag gärna komma hem till! Så ljus och med svart väv på väggarna. Strikta, rutor på golvet och pall-tyget som matchar varandra och mjukas upp med rokoko-spegeln och ljusstakarna. (Antagligen måste man låta dörren stå öppen så man skymtar den svarta klockan också!)

Bild: Sköna Hem

RSS 2.0