Galleri

Jo, jag har ett helt galleri hemma hos mamma och pappa med tavlor jag har målat. Hade nog dock gärna velat ha någon av dem hemma hos mig själv men nu har jag anledning att måla mer istället!

Alla klockor framskjutna? ;-)


Lyx


Jag vet inte om det är våren, men av någon anledning tycker jag mycket mer om allt lyxigt och dyrt nu! Jobbigt...

Drömmen om betong...

Vad jag drömmer om att ha betongväggar! Här är ett fint exempel på hur man kan matcha dem. Lamporna, tavlorna, färgerna! Finfint...
Bild

Macarons


I dag har jag prövat mig på att baka macarons. Galet goda blev de men de ser inte riktigt ut som på bagerierna. Jag hade nog lite för lite socker i dem men å andra sidan blir de godare då...

Från en annan synvinkel


Älskar de här fotona uppifrån som interiörfotografen Philip Karlberg har fotat för Kasthall. Det ger verkligen allt nya former. Jag lägger dock mer märke till alla former än just självaste mattorna. Men helt klart riktigt snygga bilder!

Slitet med historia

Att hålla sig så här strikt till en enda stil skulle jag nog aldrig klara av men visst är det fint när man låter varenda liten detalj genomsyra samma stil? Hemma hos inredaren Nina Hartmann Sundgren är i stort sett allt vintage och kommer från nätaktioner.
Från Sköna Hem.

Vårlikt bo

Ännu har väl inte fågelboen dykt upp utomhus men titta här så gulligt man kan pryda inomhus.
Här ifrån.

Black and white

Svart golv är inte så tokigt! Speciellt inte med allt vitt till.
Apartment therapy

Kreativa miljöer

Where they create fotar fotografen Paul Barbera hos konstnärer och andra kreativa idkare. Att i framtiden sitta på en kontorsstol i ett grått rum är inte riktigt något som lockar när man ser det här.
Where they create

Ögongodis...

...eller vad man nu vill kalla det. När man fastnat för länge på den här sidan beror det oftast på man är lite väl hungrig. Jag väntar på en sida med bara massa fina bakverk i pastellfärger (eller finns det redan?) men tills dess nöjer jag mig med Foodgawker.
Jag vill ha fint godis och barkverk hemma bara att titta på. Gav mig på ett försök och köpte hem lite fint godis att ha i en skål i köket men det fick tyvärr inte ligga kvar där länge. (Har ingen anan än mig själv att skylla på...)

Vårfjärilar

Har gått och funderat ett tag på att göra en tavla med fjärilar. Det blir nog ingen tavla utan jag nålar upp fjärilarna direkt på väggen istället. Så här ser det ut än så länge. Jag ska nog göra fler att sätta upp på min annars så tomma vägg! (Måste bara få mina tentor överstökade först...)

Ränder

Svart, vitt och olivgrönt visste jag var en fin kombination, men just nu fick jag se att det passar till ljusblått också. Faktiskt!
Apartmenttherapy

Zebror fortsättning...

Inser att jag visst har börjat samla på bilder med zebror. De här är från Christian Lacroix kollektion för Designers Guild. Men jag antar att det främst är tapeterna som ingår i kollektionen. Inte zebran alltså.


Detaljbilder


Små stilleben mm hemma hos mig. (Fortfarande inte med en riktig kamera..)

RSS 2.0